NE MOBILOZZ VEZETÉS KÖZBEN!

Rendkívül bosszantó tud lenni, amikor azt látjuk, hogy az emberek vezetés közben a telefont nyomkodják. Nem véletlen, hogy a vezetés közbeni mobilozás az ittas vezetéssel lesz lassan egyenértékű.

NE MOBILOZZ VEZETÉS KÖZBEN!

Számtalan kampány, reklám próbálja felhívni a figyelmet, hogy mennyire veszélyes az utakon a mobilhasználat. Hiába a rémisztő statisztikai adatok, sajnos még így is szinte naponta hallani ilyen esetről. Holott egy apró dolog, és megelőzhető lenne a baj.

A Baseus telefontartó hatalmas segítséget jelenthet ilyen szituációban. Nem beszélve arról, hogy egyes típusaik nem csak hogy tartóként, hanem töltőként is funkcionálnak. A gyártó nem csak a praktikusságot tartotta szem előtt, hanem azt is, hogy rendkívül mutatós, trendi kiegészítőt használhassunk.

Csiptetős vagy mágneses? Válasszuk bármelyiket is, mindegyik változat hű társunk lesz. Szerencsére már több módszer is létezik arra, ha esetleg a munkánk miatt szükséges a mobilhasználat, az okostelefonok többsége például képes a hallott szavakat írott üzenetté alakítani, valamint felolvasni az érkezőket. Ezáltal anélkül kommunikálhatunk valakivel írásban, hogy az elvonná a tekintetünket az útról, ebben az esetben, ha tartóban van a készülék, nem történhet baj.

Megoldást jelenthet még a népszerű kihangosító, vagy a szövegblokkoló, amely bizonyos sebesség felett nem enged minket gépelni. Ne feledjük, inkább érjünk oda valahova 10 perccel később, mint sehogy.

Szólj hozzá!