A telefonod megmondja hogy ki vagy!

Rengeteg dolog alapján meg lehet nagyjából határozni, hogy milyen emberrel van dolgunk. Persze a legtöbb esetben nem érdemes külsőségek alapján megítélni a másikat, inkább érdemes személyes interakcióba kerülni. Alapvető viselkedési mintákat, tulajdonságokat azonban mégis meg lehet állapítani az emberek szobájáról, munkahelyi asztaláról, cipőjéről, közösségi megosztásairól és bizony a telefonjáról is. Öt általános jellemző mentén megmutatjuk, milyen emberrel van dolgod, ha ránézel a telefonjára: 

  • A szorgalmas, összeszedett:  telefonja egy tartós tokban pihen, csak akkor veszi elő, amikor igazán szüksége van rá és akkor is limitált ideig használja, nem kalandozik el a közösségi oldalakon. 
  • Az elfoglalt, szétszórt: telefonja legalább egy helyen el van repedve, tok nélkül hordja magával és különböző helyekre teszi el minden egyes alkalommal, miután használta. Sokat olvas és tájékozódik vele, sokszor elkalandozik, belefeledkezik a chatelésbe, böngészésbe. Amikor találkoztok, épp mindig mobiltelefon szervizbe vinné a készülékét.
  • A kényelmes trendmester: két havonta váltogatja a különböző telefontokokat, évente a telefonokat. A legújabb alkalmazások telepítve vannak a készülékén, gyakran használja a hangalapú beszélgetést.
  • A függő: mindent az óriás képernyőjű telefonján néz meg, mindent online rendel, naprakész a tech- világban, legalább két powerbank van nála és a streaming szolgáltatásokat a mobiljára is telepítette. Sorozatot, filmet is a telefonján néz, bárhol is van.
  • A békés, minimalista nomád: nincs okostelefonja, nem is kell neki. otthon mindent megnéz a számítógépén, könnyen tájékozódik térkép nélkül, fontos infók felírásához noteszt használ. 

Szólj hozzá!