A cukrászdából a virtuális világba – Ételfotózás és webfejlesztés a gasztronómiában

Mikor egy nagy cukrászda szerepébe kerültem, közgazdász képzésemmel a hátam mögött, gyermekkori álmomat valósítottam meg. A nagymamámmal töltött sütögetős délutánok hangulatát érezve újra, tudtam, hogy a helyemen vagyok. A barátságos, családi környezetben gyorsan megtaláltam a szerepemet, és az üzlet javítása iránti szenvedélyem hajtott előre.

Megértettem, hogy a modern kor követelményeihez tartozik egy jól működő weboldal és online rendelési rendszer. Találtam is egy webfejlesztő csapatot, aki hozzám hasonló elkötelezettséggel vágott bele a munkába. De az igazi kihívás még csak ezután jött: az ételfotózás. A cukrászsütemények, a torták és egyéb édességek bemutatása nem csak művészet, hanem a forgalom növelésének egyik legfontosabb eszköze.

Az ételfotók létfontosságúak ahhoz, hogy a vásárlók számára vonzóvá tegyük a termékeinket. Ugyanakkor a fotóknak valósághűnek kell lenniük, hogy a vásárlók ne csalódjanak a termékekben. Ez a feladat nem volt könnyű, de a Fotoda csapattal végre megoldódott. Ők az ételfotózás mesterei, akik ételfotózás Budapest legjobbjai között tartják számon őket. Biztos vagyok benne, hogy a hosszútávú együttműködésünknek köszönhetően cukrászdánk forgalma jelentősen növekedni fog.

Szólj hozzá!