Rohamtempóban a Heelgood-al

Egy anyuka napja folyamatos megpróbáltatásokkal van teli. Szűkös időbeosztás, gyerekek ide-, odaszállítása, arról nem is beszelve, hogy a hazavezetés is gyakran rájuk marad. Ebben a folyamatos és megfeszített tempóban igyekszünk egy kis időt nyerni, ahogy csak lehet. Ezért is megyek autóval, ahova csak tehetem. Ez nagyreszt megkönnyíti az életemet, és segít, hogy egy kis „én idő” is jusson nap közben, ami alatt akár valami új ruhadarabot is vásárolhatok magamnak.

Ebben a rohamtempóban viszont észrevettem, hogy a cipőim a folyamatos használat során sokkal gyorsabban használódnak el, mint általában kellene. A cipőim sarkai folyamatosan elkoptak, így rengeteg alkalmi cipőm is átcsoportosult már a hétköznapi darabok közé. Sokáig töprengtem, mi lehet az oka, amíg az autót ki nem takarítottam. Akkor fedeztem fel a kárpiton okozott kopásokat. Ekkor esett le, hogy a cipőm sarka az, ami a pedálok váltásánál leér a kárpithoz, és ennek köszönhetőek a kopások, mind a kárpiton, mind pedig a cipőim esetén. Mivel már tudtam az okot, reméltem, hogy találok rá megoldást.

Sikerült is, hamar rábukkantam az interneten a Heelgood oldalára, hogy kifejezetten az ilyen problémára tervezett, elasztikus anyagú termékükre bukkantam, ami nem más, mint a cipősarokvédő vezetéshez. Teljesen lefedi a cipősarok, valamint a cipő kéreg részeit, így áll ellen a kárpit sörtéinek és a gumiszőnyegnek egyaránt. Gyorsan rendeltem is párat, majd megérkezése után rögtön ki is próbáltam. Örültem neki, hogy egy pillanat alatt felhelyezhető és egyáltalán nem befolyásol a vezetés során. Mindezek mellett valóban egy olyan divatos kiegészítő, amely akkor sem ront a cipőmön, ha rajta marad. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha a rohanós mindennapok során szeretnénk megóvni kedvelt cipőinket.

Szólj hozzá!