Megvettem álmaim telefonját, de nem tudom, hogy mi legyen a régivel

Megfogadtam magamnak, hogy nem fogok gyűjtögetni, amire már nincs szükségem azt vagy eladom, vagy elajándékozom. Így járt a korábbi iphone-om is. Kb. 2 éve vettem és egészen idáig minden nap velem volt. De már eljött az ideje, hogy beruházzak egy újabb modellre. Az ujjak nem csak nagyobbak, és tovább bírják, hanem már árban sem annyira vészesek. Meg az is benne volt a döntésemben, hogy ennek már hamar lemerül az akkumulátora így napközben többször kell töltenem.

Szóval elhoztam az új telefont, de itthon van még a régi is. Sokat gondolkoztam rajta, hogy eltegyem e. Mert mi van, ha az újjal bármi is történne. De aztán arra jutottam, hogy inkább eladom, mert nem lenne értelme itthon a fiókban tartogatni. A régi telefonnal sem történt semmi, akkor most az újjal mi történne?! Meg persze nem akarok gyűjtögető lenni, mert abból később csak kellemetlenség lenne.

Szét is néztem a neten, hogy hol lehetne eladni, de az az igazság, hogy nekem nincs kedvem hetekig hordani mutogatni a plázába, míg valaki megveszi. Ezért egy olyan helyet kerestem, ahova eladhatom, és majd ők kezdenek vele, amit akarnak. A https://almabazar.hu/ oldalon meg is találtam a számításaimat, mert pont ezzel foglalkoznak. Szóval el is küldtem nekik pár képet a mobilról és ha jó árat kapok rá akkor be is viszem nekik valamelyik nap.

Szólj hozzá!