Hova is fordulhatnék

Az ember egészen sokáig nem gondol arra, hogy őt is érheti balest, hogy lehetséges az, hogy leejti a telefonját mondjuk miközben beszél és pakol a konyhában, hogy a gyerek véletlen lelökheti az asztalról, ami annyira szerencsétlenül esik, hogy a kijelző bánja. Hát én sem hittem volna, hogy ezek mind egytől egyig elő fognak velem fordulni, mert egész életemben úgy éltem, hogy mindig is nagyon vigyáztam a telefonjaimra – és persze minden más eszközömre is – és soha semmi probléma nem történt még fiatal koromban sem.

Pedig hát voltam esőben bulizni, kirándulni, fesztiválokon és még sorolhatnám, ahol igazán előfordulhatott volna, hogy valami balul sül el és a telefonom bánja, de mindig nagyon körültekintő voltam és ez elégnek is bizonyult. Ma pedig, amikor már felnőtt vagyok, van két kisgyerekem, nem tudok úgy működni, hogy a telefonommal ne történne baleset. Ez még számomra is kicsit vicces, de próbálok nem túl sok energiát fektetni ennek a boncolgatásába, mert bár tudom, hogy nem vagyok tökéletes és számtalan dolgot lehetne jobban csinálni, de azért azt gondolom annyira rosszul se csinálom, hogy ennyi minden történjen szegény szeretett készülékemmel.

A xiaomiszervizshop.hu csapatamár teljesen jól ismer, mert még ajánlás útján kerültem hozzájuk és már nem is fogok mást keresni soha. Teljesen elégedett vagyok velük, és mindig nagyon gyorsan és profin segítettek, legyen szó bármilyen sérülésről is. Legutóbb például a téma a Xiaomi kijelző javítás volt, mert ahogy a bevezetőben is írtam, a kisfiam lesodorta a telefont az asztalról és a kijelzőnek szüksége volt némi segítségre. Örülök, hogy ennyire professzionális és megbízható szervízt találtam, mert biztosan sokkal nehezebb lenne, ha nélkülük kellene megoldanom ezeket a problémákat.

Szólj hozzá!