Életem első nehéz feladata

Amikor az ember a főiskolára készül rengeteg dologra felhívják a szülei a figyelmet. Persze azzal kezdik, hogy mit nem szabad, hogy mire nem szabad hogy vevő legyen az ember és hogy mit hogyan kell csinálni. Elmondják persze, hogy milyen veszélyek leselkednek ránk és hogy mennyi mindenre oda kell figyelni hogy ha az ember nem szeretne bajba kerülni a pesti utcákon. Persze ezeket az intelmeket mi fiatal felnőttként mindig túlzásnak tekintettük, ám egészen addig tartott ez a gondolat, amíg nem kerültünk oda az első nagyobb feladat megoldásához.

Számomra az első és egyben persze a legnagyobb megoldandó feladat a kiadó lakás keresés volt, hiszen nagyon fontos hogy az ember milyen környezetben fogja tölteni jobb esetben azt a négy évet amit a főiskola vagy egyetem elvégzésére szánt. Én igyekeztem úgy válogatni a hirdetések között, hogy azért közel legyen a kiválasztott lakás az egyetemhez, de azért ne legyen túl nyüzsgő sem a környék, hiszen vidéken nőttem fel, és szükségem van a tanuláshoz a nyugodt környezetre is. Persze mondanom sem kell, hogy amikor megláttam hogy milyen árakon mozognak a kiadó lakások budapest utcáin rögtön tudtam, hogy nem csak hogy a választékkal nem vagyok megelégedve, de egészen egyszerűen nem fogom tudni kifizetni ezeket az albérlet árakat még akkor sem, hogy ha a tanulás mellett diákmunkát vállalok.

Ekkor jött szembe az egyik nagyon jó barátom, aki megoldásként a kiadoszobabudapest.hu csapatát ajánlotta, hiszen a Global Best Property Zrt. képviseletében ők nyújtják budapesten a legjobb kínálatot az albérletek és kiadó szobák terén. Amikor felmentem az oldalukra és megnéztem a szoba kiadó részt rájöttem, hogy ez a megoldás az anyagi problémáimra is, hiszen egy kiadó szoba kifizethető számomra is minden hónapban, és legalább társaságban is lehetek, egyszóval tökéletes megoldás számomra az egyetem mellé. Nemsokára ki is választottam a megfelelő lakást a csapat segítségével. Azt kell mondjam, hogy nem választhattam volna jobban. Életem első nehéz feladata tökéletese megoldással zárult így.

Szólj hozzá!