A vállalkozásom legnehezebb pontja

Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nehéz az alkalmazotti létből kilépni, és saját céget alapítani, hiszen nagyon sok szabályrendszer van, aminek meg kell felelni, kell keresni megfelelő külső partnereket és belső munkatársakat és számtalan papírmunka van, amihez nyilván senkinek sem fűlik a foga, de én mégis azt mondom, hogy nekem a múlt hónapban állt elő a legnehezebb feladat a vállalkozásom életében.

Eldöntöttük ugyanis, hogy belépünk mi is az online világba és kipróbáljuk magunkat az online értékesítés területén, vagyis csinálunk egy webshopot, azonban még fogalmunk sem volt, hogy nem is a shop kialakítása lesz számunkra a legnehezebb feladat, hanem olyan fotóst találni, aki ehhez megfelelő képeket tud készíteni számunkra.

Nagyon sokat keresgéltünk és sokszor vakvágányra is futottunk, aztán persze rájöttünk hogy azért, mert alapvetően rossz helyen és rossz kulcsszó alapján keresünk, hiszen nekem sem jutott volna eszembe, hogy ma már létezik külön olyan kategória, hogy termékfotózás.

Egy ismerős ajánlásával azonban viszonylag egyszerűen eljutottunk már a Fotoda Stúdió csapatához, akik mindamellett, hogy nagyon kedvesek és készségesek voltak, láttam rajtuk, hogy nagyon lelkiismeretes és tökéletes anyagot fognak átadni a termékeinkről. Nem is kellett csalódnom. A képek lélegzetelállítók, és már azt sem bánom, hogy rengeteg üres elvesztegetett óra telt el más fotósokkal egyeztetve még rájuk találtunk. Biztosan hosszú távon fogunk számítani a közreműködésükre a képek tekintetében, hiszen szinte megelevenedik minden az általuk átadott anyagon. A színek gyönyörűek, a világítás tökéletes, a retus éppen elég számunkra és hát azok a fények és kompozíciók. Ódákat tudnék zengeni, de nem teszem, bizonyosodjon mindenki meg saját szemével milyen csodákat tudnak művelni a termékekkel. Bátran mondhatom, megéri, és biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni. Sem a csapatban sem pedig az általuk átadott anyag minőségében és szépségében.

Szólj hozzá!