A nyár legnagyobb slágere

Nem olyan régen döntöttünk úgy a férjemmel, hogy elég volt az emeletes házakból és az egymás helyén hátán lógó erkélyekből, na és persze az otthon ülésből, amit a vírus időszak hozott, szeretnénk egy közös kis családi otthont, fészket kialakítani és vettünk egy kis kertes házat pest peremvidékén, amit bár fel kellett újítani, de hála a jó égnek hihetetlen jó szakembereket találtunk viszonylag rövid vállalási idővel, és a nyár elején ennek köszönhetően már a költözést tervezgettük. Úgy gondoltuk, hogy a klímaszerelés lesz az utolsó munkafolyamat, amit megcsináltatunk a házon, hiszen egyrészt az már nem jár nagy kosszal, hiszen a kiállásokat kihagytuk a berendezéseknek, másrészt pedig nem gondoltuk, hogy égető nagy szükség lesz a klímára, ezért szerettünk volna várni vele egy kicsit, hiszen az anyagi források egy kicsit kezdtek fogyni, a tartalékainkat kezdtük felélni és szerettük volna kicsit visszatölteni őket.

Beköltöztünk tehát a házba, és bár volt kert és terasz, na és persze a teraszajtó folyamatosan nyitva volt éjjel – nappal, és ventillátor is segítette a harcunkat a nagy meleg ellen, nem volt kellemes az éjszaka a rekkenő forróságban. A férjem körülbelül egy hét után döntött úgy, hogy inkább vállal plusz munkákat és éjjel nappal dolgozni fog, de meg szeretné csináltatni a klíma rendszert, mert nem tud pihenni, főleg a felső emeleten volt tényleg elviselhetetlen a hőség, a hálószoba pedig oda lett tervezve. Ennek köszönhetően el is kezdtem kivitelezőt keresni, és azt tapasztaltam, hogy hónapokat kellene várni, hiszen mint az szokott lenni, mindenkinek szinte egyszerre jutott eszébe, hogy klíma rendszert szeretne csináltatni.

Egy nagyon kedves ismerősöm ajánlásaként vettem fel azonban a djgepeszet csapatával a kapcsolatot, és hála a jó égnek hihetetlen gyorsan tudtunk is időpontot egyeztetni, a klímaszerelés pedig el is kezdődött. Nem kellett csalódnunk. A rendszert gyorsan és hihetetlen hatékonysággal kiépítették, ami tökéletesen működik, minden igényünket kiszolgálja és ráadásul mindezt nagyon jó áron, vagyis tökéletes minőséget, gyors klímaszerelési munka folyamatokat és rendkívül jó árat kaptunk ettől a csapattól. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Szólj hozzá!