A barátnőm tökéletes ajánlása

Mindenkinek vannak olyan barátai, akik nem igazán tudják megállni, hogy fűt-fát ne ajánlgassanak, ha tudják hogy valami jó, ha nem. Igazából nekem is van egy ilyen barátnőm, és bár tudom, hogy ez egyrészt kellemetlen helyzetbe tudja hozni az embert, másrészt pedig sokszor futottam már bele kárba is emiatt, de én továbbra is mindig meghallgatom és úgy szeretem ahogy van, igyekszek nem ítélkezni felette, és bízni benne, hogy legalább egyszer majd valami jót is javasolni tud, amitől mindkettőnknek öröme lesz és nem marad senkiben sem rossz érzés. Ez ezidáig nem nagyon sikerült, sőt, egyre nagyobb bődült ötletekkel állt elő, amit már én is kételkedve néztem és hallgattam, és annyira elképesztő volt, hogy még csak bele sem tudtam gondolni hogy kipróbáljam. Na hát aztán nem olyan régen egyszer csak megtört a jég.

Hihetetlen sok dolog halmozódik ugyanis fel egy kis lakásban még akkor is ha egy ember egyedül él, de ha egy férfi is oda költözik akkor már teljes a káosz. Nálunk sem volt ez máshogy. Persze nagyon örülök, hogy végre megtaláltam azt a férfit, akivel tudok élni és akivel tervezni is lehet, és össze is tudtunk költözni, de rettenetesen nagy fejtörést okozott, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy a ruháink és minden más elférjen.

Ekkor pedig az én nagyon jó barátnőm előállt és ajánlott egy oldalt, ahol rengeteg jó dolgot meg lehet találni, és legfőképpen egy hihetetlen jó dolgot is szerzett be a ruhatárolásra ami neki nagyon bevállt. Mondanom sem kell, hogy már eleve tartottam attól, ami következik, de nagyon meg kellett lepődnöm. Tökéletes ajánlást adott ugyanis. Az oldal is nagyon jó és a termék is, amit aztán meg is rendeltem, és azt kell mondjam, hogy azóta már számtalan más dolgot is sikerült beszereznem a leakcioztuk oldalról. Örök kedvenc lesz még a végén ez az oldal, és ezt a barátnőmnek köszönhetem. Tudtam én, hogy csak türelmesnek kell vele lennem.

Szólj hozzá!